Rólam

Sőregi Vanda vagyok, üzleti és életviteli coach, pszichodráma vezető, tréner, szervezetfejlesztő, mediátor és jelenleg is az üzleti életben dolgozom, nagyvállalatnál vagyok HR vezető. Közel 10 éve dolgozom vezetőként multinacionális piacvezető cégeknél, személyzeti területen. Ezeken a munkahelyeken lehetőségem volt csapatokat építeni, működtetni, tapasztalatot szerezni mind a vezetői támogatás, mind a vezetői munka mibenlétében. A legfrissebb képesítésem a közösségi és családi mediátor, mely által külső, semleges közvetítőként tudom a felek között fennálló vitákat rendezni.

Sőregi Vanda

Sőregi Vanda

Vezetői munkámban az együttműködésre építek a csoportomban, illetve a keresztfunkcionális területeken is. Vallom, hogy akkor tudok a legjobbat kihozni beosztottjainkból, ha megfelelő hatáskört adok ahhoz, hogy önállóan végezze feladatait, és saját területén önálló döntéseket tudjon ő is hozni. Folyamatosan figyelem a munkatársaimat, hogyan tudok nekik olyan feladatokat adni, amivel ki tudják teljesíteni önmagukat.

Coachként abban tudlak támogatni, hogy megtaláld a saját utad önmagad felé. Hogy úgy változtass az életeden, hogy azzá válj, ami valójában vagy, ne pedig azzá, aki az elvárások határozzák meg. A coaching munkámban elsősorban a Gestralt módszert használom, melyet kiegészít a pozitív pszichológia, a flow, a különböző vezetési módszerek, gyakorlatok, és pszichodramatikus elemek is. Segítő szakemberként a saját önismereti utamat is járom, hiszem, hogy a tudatosság, önmagunk fejlesztése soha véget nem érő folyamat. Időnként nehéz, időnként fontos felismerések gazdagítanak, máskor meg szünetet kell tartani, hogy ezek le is tudjanak ülepedni. 

Önkéntesként egy anonim telefonos lelkisegély szolgálatnál is dolgozom. Ahhoz, hogy mindig maximálsan tudjak figyelni rátok, szupervíziót is igénybe veszek..

Az elmúlt tizenévekben sokféleképpen képeztem magam, tréner és szervezetfejlesztő képesítést szereztem, majd coach lettem, mindeközben pszichodrámára jártam először önismereti csoportokba, majd megszereztem a pszichodráma vezető, és mediátori képesítést is.

Iskoláim, végzettségeim:

  • Juhász Gyula Tanárképző főiskola, angol-orosz szakos tanár
  • Budapesti Gazdasági Főiskola, közgazdász
  • Samling, tréner szervezetfejlesztő
  • Flow coaching school, Gestalt coach
  • Magyar Pszichodráma Egyesület, pszichodráma vezető
  • Semmelweis Egyetem, családi és közösségi mediátor

Hallgass bele rádióinterjúnkba. A párkapcsolati, válást megelőző, munkahelyi mediálás fontosságáról, a resztoratív, helyreállító mediálásról beszélgetünk. Mit jelent a resztoratív szemlélet a megbékélés folyamataiban, sérelem kezelés a büntető ügyektől a mindennapos konfliktusainkig: Meghallgatom az interjút

Személyesen és online is!

Coaching: 10.000 Ft/60 perc, 15 000 Ft/90 perc
Mediáció: 10.000 Ft/ 60 perc/1 fő, 45.000 Ft/3 óra/2 fő
Pszichodráma: egyéni

Sőregi Vanda

"Változás akkor következik be, amikor valaki azzá válik, ami, és nem akkor, amikor az próbál lenni, ami nem." (Arnold Beisser)

Minden Jog Fenntartva © soregivanda.hu 2024